Functies

Wij zijn een vernieuwende kinderopvangorganisatie, die verder willen gaan dan andere organisaties in service, flexibiliteit en activiteiten voor de kinderen en ouders.

Freelance chauffeur (FC)

Bixo zoekt freelancechauffeurs (m/v) om kinderen van school te halen en naar Bixo te brengen. Ben je bijvoorbeeld met pensioen, gedeeltelijk arbeidsongeschikt, werk je part-time of heb je gewoon wat tijd over in de middag? Je bent van harte welkom om te solliciteren bij Bixo!

Pedagogisch Medewerker (PM)

Enthousiaste, pedagogische medewerkers en invalkrachten nodigen wij uit te solliciteren. Houd je van (samen)werken in teamverband met kinderen en heb je een opleiding in sociaalpedagogische, sociaal-culturele, sport/lichamelijke opvoeding of culturele/kunstzinnige vorming op tenminste MBO 4 niveau, dan is je (open) sollicitatie van harte welkom.

Vestigingscoördinator (VC)

Werk je graag met kinderen maar ben je daarnaast op zoek naar meer uitdaging? Ben jij een organisatietalent, een Super PM die wat extra wil doen? Hou je van korte lijnen en weet je van aanpakken? Dan zijn wij wellicht de perfecte match!

Vestigingsmanager (VM)

Ben je enthousiast, zelfstandig en een organisatietalent? Heb je passie voor het werken met kinderen en minstens zoveel voor management? Dan zijn wij op zoek naar jou!