Functies

Wij zijn een vernieuwende kinderopvangorganisatie, die verder willen gaan dan andere organisaties in service, flexibiliteit en activiteiten voor de kinderen en ouders.

Pedagogisch Medewerker (PM)

Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker of invalkracht? Houd je van (samen)werken in teamverband met kinderen en heb je een opleiding in sociaalpedagogische, sociaal-culturele, sport/lichamelijke opvoeding of culturele/kunstzinnige vorming op tenminste MBO 3 niveau? Je (open) sollicitatie is van harte welkom!

Vestigingscoördinator (VC)

Werk je graag met kinderen maar ben je daarnaast op zoek naar meer uitdaging? Ben jij een organisatietalent, een Super PM die wat extra wil doen? Hou je van korte lijnen en weet je van aanpakken? Dan zijn wij wellicht de perfecte match!

Vestigingsmanager (VM)

Ben je enthousiast, zelfstandig en een organisatietalent? Heb je passie voor het werken met kinderen en minstens zoveel voor management? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken en Leren

Word jij blij van kinderen en is het werken in de kinderopvang echt iets voor jou, maar ben je (nog) niet in het bezit van een diploma waarmee je op de groep mag werken? Denk dan aan een pedagogische opleiding! Bij Bixo kun je deze opleiding behalen en ervaring opdoen in de praktijk. Blijf je na het behalen van dit diploma bij Bixo werken op één van onze locaties? Dan betalen wij graag mee aan jouw opleiding!