Wil je meer weten over
werken bij Bixo, ga dan naar de Bixo Werkenbij Homepage.

Bixo Chauffeur

Een handje helpen als Bixo Chauffeur bij Bixo Kinderopvang? Haal kinderen op vanuit school en breng ze naar Bixo!

Ben jij bijvoorbeeld met pensioen, gedeeltelijk arbeidsongeschikt, werk je parttime of heb je gewoon wat tijd over in de middag en vind je het leuk om kinderen op een veilige en gezellige manier te vervoeren van school naar Bixo? Word dan chauffeur bij Bixo!

Bixo zoekt Chauffeurs
Bij ons staan veiligheid, kwaliteit, (huiselijke) sfeer en plezier voorop. Dit begint al direct wanneer de school uit is en de kinderen van school onderweg zijn naar Bixo.
Om de kinderen vanuit school naar de BSO te brengen zetten we Bixo chauffeurs in. Voor kinderen is het prettig om een vast gezicht te hebben, die ze ophaalt van school maar vooral ook iemand die met plezier de ritten rijdt en het leuk vindt om contact met kinderen te hebben.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste Bixo Chauffeurs die kinderen uit school ophalen en naar een van onze Bixo locaties brengen.

Bixo heeft inmiddels een samenwerking met meerdere (vaste) chauffeurs. De chauffeurs maken echt deel uit van ons Bixo team en drinken (bijna) altijd even een kop koffie mee na de ritten. Je bent flexibel in het aantal dagen en/of ritten dat je beschikbaar bent. Daarnaast ontvang je een nette vergoeding.

Wat betekent het om Chauffeur bij Bixo Kinderopvang te zijn?
Als Bixo Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van de kinderen van school
naar de Bixo locatie. De ritten vinden plaats in de middag (meestal tussen 14:30 en 16:00 uur) en duren gemiddeld een half uur. Je mag deze ritten met jouw eigen auto rijden! Je vangt de kinderen op bij school op het schoolplein, maakt een gezellig praatje en vervoert de kinderen op een veilige en verantwoordelijke manier naar Bixo. Eenmaal aangekomen bij Bixo breng je de kinderen naar binnen en bespreek je eventuele bijzonderheden met een Bixo collega. En natuurlijk staat er altijd een kopje koffie klaar!

Als chauffeur word je betaald per rit, waarbij rekening wordt gehouden met gecombineerde ritten (2 scholen in een rit):

  • Enkele rit = €12,-
  • Gecombineerde rit = €14,50,-

De planning van de ritten gebeurt altijd in overleg. Dus heb je een vaste dag waarop je niet kan? Geen probleem! Een dagje niet beschikbaar? Geen probleem! Op vakantie? Dat kan altijd; Bixo houdt hier rekening mee.

Meer weten?
Heb je vragen, wil je meer informatie over het werken als chauffeur bij Bixo of wil je even kennismaken? Vul dan het informatieformulier onderaan deze pagina in!

Aan de slag als Bixo Chauffeur bij Bixo Kinderopvang?
Mail of bel dan met Annemiek (Bixo):

  vervoer@bixo.nl

  06-11221062